Foto Forum med ERIK STEFFENSEN på Fotografisk Center

27.04.2017

FotoForum med Erik Steffensen 2. maj kl. 17 – 19.

Billedkunstneren Erik Steffensen eksperimenterer i mørkekammeret og med optagelsesprocessen. Han er optaget af det analoge fotografi, og de muligheder der er for selv at påvirke processerne. Som en anden alkymist afprøver han hele tiden nye teknikker og metoder i dialog med det historiske fotografi.

Tiden er vigtig – både fotografiets tid som kunstnerisk udtryksmedium og den tid, fotografiet i sig selv rummer; denne særlige samtidighed af nutid og fortid.

Gennem hele sin billedkunstneriske praksis har Steffensen været optaget af fotografiet som billedpraksis. Hans billeder er ofte optaget på rejser eller knyttet til særlige steder.

Til FotoForum vil Erik Steffensen, med udgangspunkt i udstillingen BASICs seks fotoserier, guide os igennem sit fotografiske verdenskort. Det bliver en rejse fra New York til Peru, fra Grønland til Mallorca. Og alle er velkomne.

Tilmelding: info@fotografiskcenter.dk eller 33930996. Pris inkl. et glas vin / en øl: 50 kr. Medlemmer af Fotografisk Center og Dansk Journalistforund gratis.

Newsletter

Receive our news as the first