Ivan Andersen // Interdimensionale på Gammelgaard

07.09.2020

Fra september til november kan du opleve den anden udgave af skulpturbiennalen INTERDIMENSIONALE på Gammelgaard, og denne gang med dobbelt så mange kunstnere. Over 40 veletablerede, danske samtidskunstnere sætter hinanden stævne og indtager Gammelgaards tre udstillingsbygninger og den omkringliggende park fra fredag 11. september, hvor vi inviterer til fernisering efter fyraften.

Allerede i ugerne op til åbningen kan du følge med, når kunstnerne går i gang med forberedelserne udenfor i parken. Kuratorerne har i år lagt vægt på at få flere værker med større tæthed installeret i parken omkring Gammelgaard, så det åbne landskab også vil kunne opleves uden for åbningstid og om aftenen.

Hovedtanken bag INTERDIMENSIONALE II er igen både at vise vores publikum et udsnit af den store bredde af samtidskunstnere, der på hver deres måde arbejder tredimensionelt og skulpturelt med kunsten, men også at vise, hvad der sker, når man for en sjælden gangs skyld udelukkende har fokus på det rumlige og det fysiske rum.

Det er et bevidst valg, at biennalen skal være så alsidig som mulig og vise flere forskellige udgangspunkter og positioner inden for den rumlige kunst. Og der vil derfor være mulighed for at opleve værker, der udspringer af både maleriske metoder, videoinstallationer og mere klassiske skulpturelle greb.

Newsletter

Receive our news as the first